Vilayetler Birliği Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimde beklentilerin daima üstünde, örnek gösterilen, öğrencilerin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önemle, çağdaş eğitim ilkesiyle Manisa’da lider bir kurum olmak hedefimizdir.

Misyon: Dünyayı emanet edeceğimiz birbirinden farklı özellikler taşıyan çocuklarımızı; özgür, mutlu, eğlenceli sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda okul öncesi eğitim programı ışığında, beden zihin duygu gelişimini destekleyip iyi alışkanlıklar kazandırarak, yaratıcı, özgüveni yüksek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda millî değerlere sahip, bilimsel ve analitik düşünebilen, sorgulayan, araştıran, öğrenmeye ilgi duyan, kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yaşamın içinde aktif olarak yer alan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi belgesine sahiptir Ayrıca omurilik felçlileri derneği tarafından düzenlenen engelliler için mavi kapak toplama kampanyasından ve Manisa belediyesi tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasından teşekkür belgeleri almıştır Milli Eğitim Bakanlığı ve Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttükleri Temiz Okul, Sağlıklı Okul İçin "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak sahibidir. Ayrıca “Okul Sağlığı Hizmetleri İş Birliği Protokolü” kapsamında okulumuz "Beslenme Dostu Okul" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08.00-13:00 13.00-18.00
Yabancı Dil: